Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Клима Сервис

Број на оглас: 6047 | Објавен на: 30.11.2021 во 19:46


ЦЕНА: По договор


Опис

ВРШИМЕ.
1.Монтажи Демонтажи
2.Хемиско Чистење
3.Полнење Со Фреон R22 , 410A ,407..
4.Промена на Компресор
Секаков вид На Дефект.

Ваше е да се Јавите а Преостанатото е наша Грижа
www.facebook.com/SanikoMK
077-583-877


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
ДРУГО

КОНТАКТ

Име:
krstokrstic
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова