loading...

ПРОДАВАМ ЌЕРАМИДИ

Број на оглас: 19250 | Објавен на: 17.10.2017 во 13:14


ЦЕНА: 5 MKD


Опис

Ќерамидите се половни и се во одлична состојба


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Градежни материјали

КОНТАКТ

Име:
Елизабета Апостолова
Град:
Неготино
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова