loading...

2 Kuki po cena od edna vo Demir Kapija

Број на оглас: 21469 | Објавен на: 05.02.2018 во 23:19


ЦЕНА: По договор


Опис

Се продаваат 2 куќи со двор по цена од една во Демир Капија.
ЦЕНА ЕКСТРА
Информации на телефон
075 460 130.
Ване


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Куќи Вили
Површина:
170
Катови:
2
Тип:
Продавање

КОНТАКТ

Име:
Vane
Град:
Неготино
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk