loading...

Се продава регал нов неотпакуван

Број на оглас: 22620 | Објавен на: 20.04.2018 во 20:35


ЦЕНА: 12000 MKD


Опис

Се продава регал нов не отпакуван


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Мебел Инвентар и Уредување

КОНТАКТ

Име:
Зоран
Град:
Неготино
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова