loading...

prodavam

Број на оглас: 25980 | Објавен на: 25.02.2019 во 09:37


ЦЕНА: По договор


Опис

korsata e udrena kaj desnoto trkalo motorot e zdrav


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Автомобили
Година:
1996 
Километража:
250.000-260.000 
Марка:
Opel 
Модел:
korsa 
Менувач:
Рачен 
Шасија:
Мал Автомобил 
Гориво:
Плин 
Мотор:
1.2 
Потрошувачка-100km:
8.0L 

КОНТАКТ

Име:
nikolco
Град:
Неготино
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk