loading...

Продавам трактор во не исправна состојба massey fe

Број на оглас: 28498 | Објавен на: 28.01.2020 во 18:21


ЦЕНА: 1500 €


Опис

Тракторот е во не исправна состојба


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Земјоделски и Шумски возила

КОНТАКТ

Име:
Ilija Binov
Град:
Неготино
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обноваhttps://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk